Δελτίου τύπου

Δελτίου τύπου

Ισθμία, 20 Σεπτεμβρίου 2017

 

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στις εντολές που έδωσε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, για τον άμεσο έλεγχο όλων των Πιστοποιητικών Αξιοπλοΐας που έχουν δοθεί με παράταση μέσω διενέργειας έκτακτων ελέγχων και από τις πρώτες εταιρείες που ελέγχθηκαν ήταν η Α.Ε.ΔΙ.Κ.

Η έκτακτη και αιφνιδιαστική επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε από πολυμελές και διευρυμένο κλιμάκιο της Υπηρεσίας Επιθεώρησης Πλοίων του Εμπορικού Ναυτικού, εκτελώντας την Ημερήσια Διαταγή του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας υπ. αριθμ. 58/2017, τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας στην Ισθμία.

Ο έλεγχος ήταν μηχανολογικός, ναυπηγικός και ηλεκτρολογικός, και διήρκησε πλέον των τριών ωρών. Καταχωρήθηκε στο Ημερολόγιο του Πλοίου ιδιοκτησίας μας και ενημερώθηκε αρμοδίως το Λιμεναρχείο.

 Από τον εξονυχιστικό έλεγχο δεν διαπιστώθηκε ουδεμία παρατήρηση.

Η Εταιρεία μας έχει εναρμονιστεί πλέον πλήρως με την κείμενη Νομοθεσία και τις κείμενες διατάξεις, είτε αυτές αφορούν Οικονομικά, είτε Θεσμικά, είτε και Ναυτιλιακά θέματα.

Συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας, με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ.: 27410 30880, Fax: 27410 30884

E-mail: corinth_canal@aedik.gr