Δελτίο Τύπου: Συμμετοχή ΑΕΔΙΚ σε έκθεση Breakbulk Europe

Δελτίο Τύπου: Συμμετοχή ΑΕΔΙΚ σε έκθεση Breakbulk Europe

Αθήνα 4-6-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος της Κορίνθου συμμετείχε στην Έκθεση Breakbulk Europe που διεξήχθη μεταξύ 29 και 31 Μαΐου στην Βρέμη.

Η Breakbulk Europe λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης για τους επαγγελματίες του κλάδου μεταφορών συνδέοντας ωκεανούς θάλασσες, λιμένες και τερματικούς σταθμούς με τους ιδιοκτήτες φορτίων αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στις μεταφορές.

Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 500 εκθέτες συμπεριλαμβανομένων και των Οργανισμών Λιμένων χωρών της Αμερικής, της Αφρικής, της Ευρώπης και των λιμένων της Μεσογείου. Οι επισκέπτες της έκθεσης για το 2018 ξεπέρασαν τους 10.000 χιλιάδες και προέρχονταν από τον χώρο της Ναυτιλίας και των Μεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το περίπτερο της Α.Ε.ΔΙ.Κ. δέχθηκε πληθώρα επισκεπτών και μας δόθηκε η ευκαιρία, για πρώτη φορά παγκοσμίως, να παρουσιάσουμε την διέλευση της Διώρυγας αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία. Χρησιμοποιώντας κάμερες-γυαλιά VR προβάλαμε μία διέλευση της Διώρυγας σε κανονικές συνθήκες και λήψη  360o. Με τη μέθοδο αυτή οι πελάτες μας είχαν τη ευκαιρία να βιώσουν την  διέλευση σε πραγματικές συνθήκες.

Για όλο το κείμενο κάνετε κλικ εδώ