Δελτίο Τύπου- Συμμετοχή Α.Ε.ΔΙ.Κ. σε Ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό

Δελτίο Τύπου- Συμμετοχή Α.Ε.ΔΙ.Κ. σε Ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ισθμία, 13 Μαΐου 2019

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Λουτράκι ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό, την Παρασκευή 10 Μαΐου. Παρόντες στην ημερίδα ο Περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης, ο Πρόεδρος του LTO κ. Σ. Καραβούλης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων κ. Γ. Γκιώνης, οι Βουλευτές κ.κ. Γ. Τσόγκας και Χ. Δήμας και πλήθος φορέων που ασχολούνται με τον Αθλητισμό.

Από την ημερίδα δεν έλειψε η Α.Ε.ΔΙ.Κ. που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της κ. Π. Παντελίδη, την Διευθύνουσα Σύμβουλο κα. Ε. Σακισλή και το Μέλος ΔΣ κ. Γ. Κολοβίνο.

Στην τοποθέτησή της η Διευθύνουσα Σύμβουλος Ελένη Σακισλή παρουσίασε τους άξονες που κινήθηκε η Εταιρεία και είναι η εξωστρέφεια και η διαφάνεια, παράλληλα με την αυξημένη κοινωνική δράση στην ευρύτερη περιοχή. Συνεργαζόμενη με τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου παρουσίασαν τις από κοινού δράσεις για την προβολή των τοπικών προϊόντων, αλλά και τις ενέργειες της εταιρείας για την προώθηση του αθλητισμού. Παρουσιάστηκε η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΔΙΚ που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εργασιακού Αθλητισμού, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στο Πρωτάθλημα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Εργασιακό Πρωτάθλημα.

Παράλληλα έκανε αναφορά στις ποικίλες δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο χώρο της Διώρυγας όπως αγώνες ιστιοπλοΐας, φουσκωτών,  κανόε-καγιάκ και sup.

Η Α.Ε.ΔΙ.Κ. με την παρουσίαση αυτή κατέδειξε πως μια εταιρεία μπορεί να λειτουργεί υπέρ του Δημόσιου Συμφέροντος, και ταυτόχρονα να συμβάλλει στην οικονομική, τουριστική ανάπτυξη της περιοχής δείχνοντας την αυξημένη κοινωνική υπευθυνότητα που συνοδεύει την εταιρική της ταυτότητα.

Παράλληλα, από την Α.Ε.ΔΙ.Κ. προτάθηκε συντονισμός όλων των φορέων δράσης για την αποτελεσματικότερη προβολή των διοργανώσεων που τελούνται στην περιοχή.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ.: 27410 30880, Fax: 27410 30884

E-mail: corinth_canal@aedik.gr

Για το αρχείο κάνετε κλικ εδώ