Συμμετοχή Α.Ε.ΔΙ.Κ. στη Δ.Ε.Θ.

Συμμετοχή Α.Ε.ΔΙ.Κ. στη Δ.Ε.Θ.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Α.Ε.ΔΙ.Κ. παρευρέθη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στην οποία τιμώμενη χώρα ήταν η Ινδία.  Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την διέλευση από το κανάλι μας με την χρήση των νέων τεχνολογιών VR και να ενημερωθούν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες από την εταιρεία μας. Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση νεαρών φίλων της Διώρυγας που θαύμαζαν το κανάλι μας. Το περίπτερο μας τίμησε με την παρουσία του, κλιμάκιο του Υπουργείου Εσωτερικών με επικεφαλής τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο  και τον Γεν.Γραμματέα κ. Μπαλέρμπα, καθώς και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδης. Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης  κ.Καράογλου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, ο Δήμαρχος Κορίνθου κ.Νανόπουλος,  ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Αβαρλής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορίνθου κ. Πιτσάκης καθώς και ο Αντιπρόεδρος Σπηλιωτακάρας, ο Πρόεδρος ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπές και ο Πρόξενος της Σλοβακίας κ. Μαυρίδης.

Ξεχωριστή τιμή για εμάς αποτελεί η επίσκεψη των βουλευτών του Νομού μας,  της κ. Σούκουλη- Βιλιάλη  και του κ. Ψυχογιού με τους οποίους ανταλλάξαμε απόψεις και επαναβεβαιώσαμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Το περίπτερο μας επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΕΕΣΥΠ αποτελούμενο από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Αικατερινάρη  και τον Αν. Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιουρέλη συνοδευόμενοι από στελέχη της Εταιρείας, όπου πραγματοποίησαν εικονική διέλευση του καναλιού, μέσω των VR και μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε τα νέα αναπτυξιακά πλάνα της Εταιρείας μας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

 


Α.Ε.ΔΙ.Κ.


Α.Ε.ΔΙ.Κ.


Α.Ε.ΔΙ.Κ.


Α.Ε.ΔΙ.Κ.


Α.Ε.ΔΙ.Κ.


Α.Ε.ΔΙ.Κ.


Α.Ε.ΔΙ.Κ.


Α.Ε.ΔΙ.Κ.


Α.Ε.ΔΙ.Κ.

 


Α.Ε.ΔΙ.Κ.

Α.Ε.ΔΙ.Κ.